Dolce Vita

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Cyntia M.



Can you take me there? Would you?

La Mer - Cyntia M.

11 comentarii:

Rareș spunea...

Ââh, nu! E prea artificial... Părerea mea, fără supărare :)

Annie spunea...

Fara suparare.:)Sunt in stare sa-mi asum si artificialitatea. Acum, nu stiu daca te referi la poza, la "text" sau la melodie, dar... fara suparare.

Rareș spunea...

La loc, adică la ceea ce descrie fotografia...

Annie spunea...

Daca iti spun ca voiam lalele albe in loc de trandafiri te razgandesti?
Glumesc. Stiu ca nu e Cafepedia, dar in seara aceea voiam acolo. Nu ma intreba de ce. Habar n-am!

Rareș spunea...

Cafepedia? :)) Mai bine în fotografie... Fiecare cu proiecția lui. Eu mă gândesc la o masă de pe terasa unui restaurant de la țară, din sudul Franței. Cu față de masă simplă, cadrilată alb roșu, un pahar de vin, o carte/un caiet și briza mării.

Annie spunea...

Nu te contrazic.:) Eu am genul asta de "viziuni-proiectii" pentru vacante, weekend-uri, concedii... Deşi... am şi acasă seturi pentru bucatarie cadrilate alb-rosu. Imi dau o senzatie de liniste, home, calatorie in trecut etc. Mai multe senzatii intr-una singura. Simple things can make your life LIFE.

Annie spunea...

p.s. Chiar nu-ti place la Cafepedia? Am descoperit anul asta Cafepedia si recunosc ca am uneori chef de atmosfera de acolo. Dar cum eu sunt mai multe eu, cu personalitati diferite, mi se pare normal sa-mi placa mai multe locuri diferite. Cum ar fi La Scena, sau Mystic Tree, sau Carturesti, sau La Motoare (ani de liceu), sau Downtown, sau LemonTree, sau Green Tea, sau Hanul Domnesc, sau Capsa, sau Riviera, sau Festival '39, sau... sau... sau... Depinde de dispozitie. Oricum, for my pleasure, prefer sa experimentez locuri noi.

Anyway... vin rosu?

Rareș spunea...

Roșu, normal :) Am fost de două ori la Cafepedia... am stat mult după chelneri, fețe acre, dar altceva în loc de comandă. E greu să-mi mai placă.

Annie spunea...

Poate n-ai fost cu cine trebuie. Daca esti cu o persoana asupra careia sa-ti concentrezi atentia, te bucuri de atmosfera si nu mai conteaza prea mult eventualele fete acre. Dar locul, felul in care e aranjat muzica, meniul... ti-au placut?

Rareș spunea...

Annie, pentru mine, locurile sunt oamenii... Dacă locul e fain, e fain pentru că însumează mai multe calități PLUS calitatea oamenilor = gazde + oaspeți. Dacă citesc sictir pe fețele oamenilor care servesc, mă deranjează cei care consumă și primesc altceva în loc de ce am comandat, nu mă mai interesează mobila și muzica. Nu le mai...”văd”.

Annie spunea...

Ei, eu tot cred ca daca erai cu cineva anume ai fi trecut cu vederea orice comanda gresita sau mutra sictirita... sau te-ar fi amuzat.